KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Monday, July 7, 2008

Update Reunion

Salam Kengkawan...

Ok..aku nk update pasal reunion kita.. Ada beberapa cadangan kat sini.

1) Tarikh
Cadangan: 1) Cuti Sekolah bulan 8 ( Sabtu atau Ahad)
2) Lepas Raya
3) Cuti Sekolah bulan 12

2) Tempat
Cadangan: 1) Area Alor Setar
2) Area Sungai Petani
3) Area Kulim ( hehehe...)
4) Area Penang
5) Pendang

3) Tempat Perjumpaan
Cadangan: 1) Hotel/ Restoran/KFC/McD dan sebagainya
2) Tempat Peranginan ( Berkelah...)
3) Homestay
4) Umah sapa2...
5) SMP (Dewan)

4) Budget: Akan diupdate kemudian bila dah confirm tarikh dan tempat.

Minta kerjasama semua tolong buat pilihan. Aku akan update lagi nanti.

Wassalam.

4 comments:

hishamhamzah said...

kalu nak grand pilihle kat peneng, kat hotel. Tapi yuran kena murah lah ya.

atau

kat pendang ja. dewan al marbawi.

arisham said...

Good idea !

jasliza m fikry said...

salam....
aku vote bln 12 (sbb aku cdg)
tmpt kt pendang pun okey.kalau hotel kt penang lg ok. sama mcm sham la

chedet said...

MAaaaaf tuan yang dipertua .Saya Ahli dari Wangsa MAju pun mencelah untuk mengusulkan reunion nie kita buat lepaihh raya..
mood raya...
raya ke 3 ke @ 4
kat Pendang ja lehh kot...
nak grand lagi kita buat la acara untuk bebudakk...
heeee...
Cuma sekadar mencelah..
Tapi aku still kena ikut majoriti.. VOTE for XSMP heeeeeeeeeee...

cayalah makcik Pizahh
SURE SAKAN PUNYA REUNION KALI NIE

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran