KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Friday, September 12, 2008

X-10-ion : Cepat Nak makan RAYA tang mana nie..??

salam,

kepada sahabat semua aku dapat mandat dari chedet suruh cari tempat pakat nak kumpoi masa raya nanti... aku pon tak tau pasai pa dia boleh mai cekop aku.. dulu aku dengaq makcik fizah kita nak handle semua nie maybe tahun nie kena bakaq kueh raya banyak kot itu pasai tak dan tuu...

ok lah tak mengapa pasai benda tu nanti aku try usha tgk camna.... cuma aku dok kompius hangpa nak stail jenis mana... HOTEL ka.. SUNGAI ka.. TASIK ka.. RESTORAN ka @ kat UMAH sapa-sapa kaa...

TAPI kalau tak ada kata PUTUS sampai ISNIN @ SELASA nie aku just nak pie usha kat tempat fabroute dan kesayangan semua jaa iaitu TASIK YG LUAS MATA MEMANDANG kat PENDANG nie jaaa....he he he... (TAK PONIN kepala den nak mikiou nya)

Ok pakat sms kengkawan semua tanya apa pendapat hangpa... Ohh Yaa cadangan aku kita buat RAYA ke 3 maybe waktu PETANG... OK cepat sebelom aku GUNA kuasa VETO aku nie.. sapa suruh aku buat semua nie....he he he

Pak Lan

2 comments:

Fizah said...

UPDATE SENARAI YANG AKAN JOIN:
1) DET
2) LAN
3) MINA + ZAHARI
4) FIZAH
5) NA
6) JAS
7) MIN
8) SHAM
9) MIZI

Lan said...

perghhh list dah ada tapi hangpa nak buat kat mana.. :)

kira jadik la kat TAMAN TASIK PERDANA PENDANG tuuu.. heh heh heh

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran