KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Saturday, October 11, 2008

LAGI GAMBAR REUNION.....




<=== Lan sedang mem"besar"kan lagi anaknya supaya dapat masuk iklan susu "enfalek"...huah..huah..huah...









<=====Det sedang menalipon marka lama....hehe mampuih la ngan bini hang....






<===Lebai Pin menayangkan giginya yang putih bersih...nak habaq gigi dia masih muda belia...hahaha...








<===== Keluarga Bahagia....hmmm..laki orang lain..bini orang lain...anak orang lain...camana tu?...hmm...








<==== Jas sibuk bercerita pasai anak dia...Mizi dok bang telinga...bini ngan anak dia simpan kat umah..hampeh tol...





Aku ada banyak ni ja gambaq...kalau ada lagi boh la...gambar ramai2 tu ada lagi dak?...tolong emel kat aku sapa2 yang ada gambar ramai2 tu...



LEPAS NI KITA BUAT PERCUTIAN KE MELAKA PULAK....TUNGGUUUUU......

5 comments:

lan said...

ciss harap kamera ja lawa...
ambik gambaq 5 keping jaaaa...
kamera hang pakai kodak ka makcik oi..

he he he

chedet said...

aku bekenan betoi anak sapa yg debab pakai baju kUNIN tu ?

CN Azlan said...

hang nak tau berapa kena prepare $$$$$ hang tanya fizah... dia dah try merisik dah..lepas habaq terus senyap....he he he

Anonymous said...

pi melaka plak??pergh...best best...

-na-

YANTI said...

Assalamualaikum suma kwn2 lama..seronok no dapat jumpa balik. Sorila aku tak dapat nak join sebab tengah dalam pantang kat Kg.Rambai nun..Apa pun, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran