KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Tuesday, December 16, 2008

ANUAR BLACK TELAH DITEMUI




Fuihh Gemapk BEB.. Memba lama gilaaa.. sejak 1989 aku x pernah jumpa hantu sekoq nie.. tengok gambaq atas tu tahun 1988. Anuar Black yang paling black antara kami.... Buaihhh sungguh mamat sekoq nie tak tau nak cerita laaaa.. tak caya hangpa tanya JAs,. Dia classmate JAS.. Dah la tak hensem Besaq gabai pulak...tapi masa tu ja... heeee ( hang jangan balas kutukan aku Anuat oiii)
TOT - tot petang tadi dia tipon mai kat aku.. belain sungguh dengaq sora... WARO' abih beb.. maklumlah dah jadi cikgu kat USJ.. ada sesapa yg rasa boring2 tu, call la dia kat 0380243292 atau email kat anot@oum.edu.my
Nanti minggu depan dia nak mai cari aku.. so boleh la aku post gambaq latest Hantu merangkap hawaq sekoq nie.. heeeeeeeeeeeeeee tunggguuu

6 comments:

Anot said...

Hang kutuk aku yer..x per2..siap hang aku kerjakan nanti.

g's said...

Skandal Det dgn G Baheng(KAKA)... Cuba perati betoi2 black yg dah semakin botak dek penangan minyak rambut.....hahahahaha...depa mengkala baca mesti teringat...

Anot said...

Akibat bubuh mcm2 jenis minyak rambut ..skrg dah nak botak..hehehehe

Jasliza M Fikry said...

awat hg belain sgt. dulu rhenjong la ni....he..he..he.. bini hg bg makan apa ha....

Anot said...

Beras cap rambutan..hehehe

chedet said...

siiireeeh betoi hang anuat black .. dah 2 minggu aku tunggu x leh boleh lg jumpa hang.. zBBila oiiii botak boleh jumpa .. Puas noo tengok gambaq botak hg nie.. tu la dulu asyik dok ngutuk cikgu man botak ASMP.. la nie hang pun jadi cikgu Anot Botak... heee

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran