KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Monday, March 23, 2009

Al-Fatihah...

TERKINI!!!!!
INNNALILLAH WA INNNA ILAI HI ROJIUN

BAPA ALLAHYARHAM ANUAR juga telah dijemput mengiringi Anuar ke alam barzakh pagi tadi jam 2.00 pagi 24 mAC 2009. .29 jam setelah Allahyarham anuar meninggalkan kita.---Berita dari Azizi Ahmad .

وَلِكُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ۬‌ۖ فَإِذَا جَآءَ أَجَلُهُمۡ لَا يَسۡتَأۡخِرُونَ سَاعَةً۬‌ۖ وَلَا يَسۡتَقۡدِمُونَ
"Dan bagi tiap-tiap umat ada tempoh (yang telah ditetapkan); maka apabila datang tempohnya, tidak dapat mereka dikemudiankan walau sesaatpun dan tidak dapat pula mereka didahulukan." Al A'raf 7:34



INNALILLAH WAINNA ILAI HI ROJIAUN...

Sahabat kita ANUAR B. MAHADZIR - SRP89 @ ANUAR BLACK - Lubuk Merbau, telah kembali keramahtullah pada 9malam, 22/3/2009 di Hospital Sultanah bahiyah Alor Setar atas serangan jantung. semoga rohnya ditempatkan bersama golongan yang beriman...

Al-Fatihah

http://2.bp.blogspot.com/_gmRMVwGpvd0/SYxye3hMgSI/AAAAAAAAAWc/eMBdRvrr7v8/s400/Al-Fatihah.gif

7 comments:

kawan2 said...

Inalillah.....

sensasi said...

semoga Allah cucuri rahmat ke atas nya.

chedet said...

Laporan dari azizi Usus di Lubuk merbau, jenazah selamat dikebumikan di tanah perkuburan Islam Felda Lubuk Merbau. ayah allahyarham masih tidak sedarkan diri di Hospital Alor Setar. Beliau meninggalkan seorang balu dan 3 anak2.

Jasliza M Fikry said...

innalillah.....sedihnya aku rasa sebab baru minggu lepas kami bersembang dlm talipon....selama ni dia ghajin hantaq sms kt aku.. tp aku jarang balas,,, terkilannya aku..walau apa pun.. aku mendoakan agar rohnya ditempatkan bersasa-sama orang2 beriman...amin.. alfatihah

Fizah said...

Semoga rohnya dicucur rahmat....Amin...Al-Fatihah....

Z@MRi said...

INNALILLAH WAINNA ILAI HI ROJIAUN...

Takziah kpd keluarga allahyarham...aku br ckp dgn dia minggu lps & plan nk jupa..semoga rohnya dicucuri rahmat..amin

chedet said...

kalau Allahyarham baru 35 dah game over umur di atas alam ini, x kan kita tak bersedia kot untuk menghadapi saat tiba turn kita...

kita nie selalunya Insaf sat ja past tu lupa balik.

"Ya Allah kekalkan rasa keInsafan ini."

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran