KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Tuesday, March 3, 2009

Saja Nak Tayang




Nie , gambaq anak- anak aku sedang berposing maut kat tempat larangan. Dalam kem Pasukan Udara Tentera Darat (PUTD) Kluang Johor. Hangpa jangan dok down load & pass kat media pulakkk .. kang tak pasai- pasai anak2 aku glamour pulakkk.... Heeee

Background tu gambaq helikopter AGUSTA A109LOH. Pasai Heli nie lah yg menumpahkan ayaq liuq basi aku ke Sesto Calende Milan Italy tahun 2005. So nak recall memori aku bawak la anak bini aku pi tengok balik kapai ni di Kluang Johor pasai , company yg aku kerja utk service heli nie dulu dah bungkuih..,, dek gara2 political business .. heeee.. syh shyy jgn cakap kuat2 musim pemilihan jawatan ...!!!!

3 comments:

cek la said...

Adik cek keja kat situ la..drebar Agusta..Kapt.Hafif. sama tempat dgn adik Yanti Hashim,Kapt.Rohaizad..cek pun tak sampai lagi kt tempat larangan tu.Anak chedet dah sampai.

chedet said...

Cek La mana pulak niE? pekenai diri la cikit..

Anuar said...

Che Det ni kabel kuat....bertuah hang det....aku paling jauh aku pi luar negeri sampai kat Songkla jer..hehehe

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran