KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Monday, June 1, 2009

HARI ULANGTAHUN TUDM KE-51HARI nie 1 JUN 2009. Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun TUDM ke 51 buat Geng2 kita yang masih bertugas dengan TUDM. Sapa lagi kalau bukan Mak cik JASLIZA.

Dulu ada 2 orang lagi memba kita yang dok dlm TUDM tu, tapi jodoh tak panjang pi bersara awai... Aripin Mehat , lanie bekerja di AiRoD Sdn Bhd TUDM Aloq Setaq di Kepala Batas. Walaupun dah berenti tapi masih gherja repair helikopter TUDM lagi... Kira sambut sekali la noo.. Memba kita yg sorang lagi tu sampai la nie masih tak dapat dikenali, apatah lagi nak menghubungi...

sebagai pemeunuh artikel elok kita peringat balik makcik Jas kita dengan petikan amanat Panglima TUDM sempena perutusan sambutan Jubli Emas TuDm tahun lepas " SAUDARA/SAUDARI YANG DIHORMATI SEKELIAN, sempena hari yang penuh bermakna ini, SAYA INGIN MENGINGATKAN SEMULA KEPADA SELURUH WARGA TUDM TENTANG TANGGUNGJAWAB UNTUK MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN DAN SEGALA KEPENTINGAN NEGARA DENGAN MENENTUKAN TAHAP KESIAGAAN OPERASI TUDM SENTIASA BERADA DITAHAP YANG TINGGI. PERANAN DAN TANGGUNGJAWAB YANG TELAH DIAMANAHKAN KEPADA SAUDARA/SAUDARI INI ADALAH AMAT BERAT DAN SAUDARA/SAUDARI TIDAK BOLEH SEKADAR BERPUAS HATI DENGAN TAHAP PENCAPAIAN STATUS QUO KERANA SAYA YAKIN MASIH BANYAK LAGI RUANG BAGI SAUDARA/SAUDARI UNTUK MELAKUKAN INOVASI DAN BERUSAHA LEBIH GIGIH UNTUK MENINGKATKAN PRESTASI SECARA BERTERUSAN (CONTINUOUS IMPROVEMENT)."
Selamat BERJUANG JAS!!!!!

No comments:

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran