KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Monday, September 21, 2009

MAJLIS REUNION KALI KE 3|2009

Jangan Lupa nooo, InsyaAllah majlis kita jadi diadakan pada:-
TARIKH : 3 SYAWAL 1430 @ 22 SEPT 2009
MASA: 2 - 6 PTG
TEMPAT:PENDANG LAKE RESORT
KETERANGAN LANJUT KACAU PENGARAH PROGRAM DITALIAN +6012 4020066 ATAU EMAIL KE kamalina1870@gmail.com

Bayaran penyertaan di tetapkan sesikit RM30.00 Sekeluarga. Kalu hangpa yang gaji berkerdipan ribu- riban tu nak bagi lebih, kami tak kecik ati langsung.. heee
UNTUK menyumbang sila Bank in ke akaun
CIMB: 021 00066 8425 27 - HADLINA binti HASSAN
lepas tu sila sms nama, jumlah sumbangan jumlah ahli keluarga ? dewasa ? kanak yg nak hadir reunion ke no. tipon dia : 0194751870
atau email kat SINI

:: OK APA-APA PON ESOK JUMPA..jANGAN TaK jUMApA.. ::
SENARAI AHLI Yang Mengesahkan Kehadiran (INSYAALLAH):-
[Yang dah Bayaq diwarnakan HIjaU]

1. LAN SAWA : 2 Dewasa 2 anak
2. PiZaH : 2 dewasa 3 anak
3. Mail Kubang Teradeh : 2 Dewasa 4 anak
4. BadaRiah : 2 Dewasa 2 Anak
5.NORAINI MD ISA: tokey ayaq menet
6. Radzi Mat ISa C. kudong : 2 dewasa 1 anak
7. SyitOH : 2 dewasa 2 anak
8. Azizi Usus: 2 dewasa 2 anak
9. Meran Abbas : 2 dewasa 1 anak
10. Zahari & Mina: 2 Dewasa 3 anak
11. Det : 2 Dewasa 5 anak
12. Pin : 2 dewasa 3 anak
13. Lina hassan: 2 Dewasa 3 anak
14. JasLiza: 2 dewasa 4 anak
15. CT Aminah Rasid
16. Nang Reza : 2 dewasa 4 anak
17. Nurul : 1 dewasa.
18. Na majapahit: 1 Dewasa
19. Suziyuzaina: 2 Dewasa 4 anak
20. Todd aka Ibnu : 1 dewasa
21. Hisham: 1 dewasa
22.Nasriza
23. Najwa 2 dewasa 3 anak
24. fuziah majeed 2 adult 3 kids
25. zairunizam 2 dewasa 4 anak
26. zurida abdullah 2 adult 2 kids
27. NoT 2 dewasa 2anak
28. Hasliza Ramli 1 dewasa
29. Muhd yaakob kobah 2 dewasa 3 anak
30. Roghdaryanti 2 dewasa 3 anak
31.
Fariza Ahmad 2 dewasa 3 anak
32. Tarmizi Saari 2 dewasa 2 anak
33. Din Bai : 2 dewasa 2 anak
34. Nazir Senapi 2 dewasa 2 1/2 anak
35. Suriani Awang
36. Tarmizi Kasim 1 dewasa
37. Din Penghulu 2 dewasa 2anak



58 comments:

LAN said...

KALAU NAK BAGI PENDAPAT ATAU KOMEN PASAI MAJLIS NIE SILA LUAHKAN KAT KOMEN NIE...

Fizah said...

Weh..bila nak letak senarai AJK?

chedet said...

AJK (Dicadangkan)
PENASIHAT : DET
PENGARAH PROGRAM : FIZAH
TIMBALAN PENG : LAN SAWA
SETIAUSAHA : SYITOH
BENDAHARI :
PROTOKOL/ JEMPUTAN : 1) HISHAM HAMZAH
2) NORAINI MD ISA
PERSIAPAN TEMPAT : 1) MAIL KUBA
2)
MAKANAN/ MINUMAN :
SUKANEKA & HADIAH : 1)ZAHARI
: 2)MINA
: 3)JASLIZA
: 4)
: 5)
CABUTAN BERTUAH / DUIT RAYA : 1) NA
: 2) IDA
TAJAAN : 1)MIZI
: 2)OWN
: 3)AZIZI
: 4)
PROMOSI : 1)YANTI
: 2)BAD
: 3)

chedet said...

Tertinggal pulak. Ketua Tajaan: AriSHAM

Yang tak dak nama semua dipersilakan mengangotai unit tajaan. Cari sponsor ramai2

Fizah said...

Weh Det ni....orang dah lantik dia jadi pegarah malu-malu plak....
Aku mana larat weh nk jd pengarah..nk meletup dah ni... Aku penasihat ja la...

chedet said...

Pizah, Hang tak larat la kena jadi Pengarah, Boleh arah2... aku nie Sihat tersangat,.. so kena jadi PEna"SIHAT" je lah.. HEEEEE...
Aku yakin semua kengkawan yang hadir program reunion kat umah umah hang tahun lepas SetUju teramat sangat kalau hang jadi lagi pengarah Untuk tahun nie.. Betoi tak kengkawan?

LAN said...

PAYAH PAYAH BAGI KAT AKU KESEMUA...

janji hangpa meeting dulu berapa nak bayaq elaun kat aku... :))

chedet said...

Cadangan Tentatif program:-
2.00 PTG : Kehadiran ahli
2.15 ptg : Kehadiran Jemputan
2.20 Ptg : Ucapan Pengerusi
2.25 ptg : Doa
2.30 ptg : Ucapan Pengarah Program
2.40 ptg : Ucapan Guru / Jemputan
3.15 ptg : Jamuan raya & Hi-Tea
4.00 ptg : “TAARUF “ : Memperkenalkan Ahli Keluarga
4.30 ptg : Gambar Kenangan :Ahli/ keluarga/ guru
4.40 ptg : Tetamu jemputan berangkat pulang/ berakhir sessi 1
4.45 ptg : Solat Asar berjemaah
5.00 ptg : SUKANEKA
: Acara Kanak- kanak
: Acara dewasa perempuan
: Acara dewasa lelaki
: Acara Keluarga
6.00 ptg : Penyampaian Hadiah / cabutan bertuah
: Pemberian Duit raya
6.30 : Doa Penutup
: Bersurai

chedet said...

Anggaran:-
PENDAPATAN
1. KUTIPAN AHLI: 1 KELUARGA RM 30.00
ANGGARAN KEHADIRAN KELUARGA: 25 KELUARGA
RM 30 X 25 = RM750
2. TAJAAN = RM550.00
JUMLAH= RM 1300.00

PERBELANJAAN
1. TEMPAT / MAKANAN RM 400.00
2. HADIAH SUKANEKA RM 300.00
3. CABUTAN BERTUAH x 25 RM 350.00
4. DUIT RAYA RM 100.00
5. KELENGKAPAN/PERALATAN RM 50.00
6. BANNER RM100.00
JUMLAH 1300.00

Fizah said...

Perg..caya lah Det...mcm ni lah Pengarah yang berkaliber...betoi dak kawan2?...hehehe...

Bila acara kutipan akan dimulakan?...

chedet said...

Aku nak bawak kanta makmal pi mengskodeng orang2 yang sanggup isi pangkat menteri kewangan AJK reunion kita..
Jeng- Jeng ...
Cirinya,
1. Dok di Pendang
2. Pendang dok di dia
3.Dia nie pendang dok . ,
Agak- agak hangpa sapa ha? Baru ja masuk chat kita nama dia ada a.k.a heeeeee...

hisham said...

test

hisham said...

woi, cikgu smp ada 153 orang, staff bukan guru 30 org, nk jemput semua ka, ajk makanan cukup lauk dak.... aku tanya ja no... jangan mare

leen said...

salam semua...srry yek nak mencelah sket...sham masa2 ct sekolah yek..klu ct rasa2 ramai guru2 yg balik kmpg kan...so tak ramai kot yg dpt mai..

chedet said...

jemput bekas cikgu 2 kita ja lahh kot

chedet said...

azizi usus dah dapat sponsor RM700.. Tahniah

chedet said...

DENGAN ini di masyhurkan , Setelah disepakati oleh ALP xsmp.blog .. jeng2 jeng!!!
setelah mendapat UFUNDI terbanyak, lina hassan aka leen diperkudakn sbg Bdahari program.
TAHNIAH..
Tepuk222222X!!!!!!!
Cepat bak mai No Akaun hang. Kalu boleh akaun Maybank.
Mudah & senang sikit nak ngepost duit..

leen said...

02100066842527 nie akaun cimb bank ler...aku xsempat nak p buka akaun maybank..sorry ye kekawang..

Lan said...

perghhh berjaya jugak aku bagi chedet merapu tang nie he he he..

OK - bab nak panggil cikgu tu aku rasa cikgu cikgi yg ajaq kita dah la kot.... kalau nak panggil kesemua tu kena tumbang kerbau la jawabnya... tapi kalau nak panggil cikgu pelatih aku setuju jaa...

Fizah said...

Cayalah zizi..RM700 tu...sama banyak ngan 'duit raya' thn lepas tuu...haha..

masyitoh said...

pengarah projek ada tetapkan tema dak. kotla ada tema kena pakai baju kala apa, blhlah pi tempah awai2

fieza said...

Tema kita hari raya la..so, semua mai pakat pakai baju raya...buat glamer2 sket..hehehe...

LAN said...

aku tanya det dia kata tema kala HIJAU....

huanh huah huah....

leen said...
This comment has been removed by the author.
leen said...

det...jgn ler buat tema kala hijau....tak berapa syok kala tu...apakata klu kita pakat pakai baju raya...baru nmpak ceria

chedet said...

aku tak kata apa2 pon pasai tema tu laaa.... Hang pa kena paham sikit bahasa provok LaN saWa.. heeeeeee...

LAN said...

aku baju raya tahun nie kala kuning sapa nak sedondon dengan aku boleh jugak....

kuning itu menawan...

Aku said...

wowowo..meriahnya...ai likeeee...

Aku said...

utk kuarga RM30..utk orang bujang RM3 je kot noooo....hikss..

Aku said...

siap ada cabutan bertuah tu..baguihhh....cadangan aku la kan..kita pakat2 bawa sorang satu hadiah la...lepas tu buat la cabutan bertuah kan..sapa dpt hadiah sendiri kena tukaq la ...amacam?hadiah berapa RM tu boleh kita bincang..setakat RM20 hinggit aku rasa takdak masalah kan...baru syiokkkk...ni cadangan saja nooo...

fieza said...

OK gak tu Na...

Tp untuk duit raya aku rasa sapa2 yang rasa nak sponsor lebih di alu-alukan...

Aku said...

ni sukaneka ni apa nak buat ni...meh kita ramai2 bagi cadangan...aku lak yang terlebih teruja nii...

Aku said...

ok pasal duit raya kan...kita nak contribute pon boleh...

fieza said...

Sukaneka wat simple2 dah la...bg budak2 dah kot...

Aku said...

kalau ada yang nak sponsor duit raya laaaagiii baguiiihh...ehehe

arisham said...

Sorry semua aku masuk lambat sikit...sibuk maa..camner pun aku tak lupa pada Gathering kita..

Det bila date last sponsor and bank-in?

fieza said...

Dah ramai nk join ni...celuih ka tempat tu chedet woi...

leen said...

bab tempat...insyaallah celuih anggaran dlm 100 org...tempat n mkan tu rasa2nya dah settle...

arisham said...

wehh...kalau kita semua pakai baju raya..t-shirt tak yah ka? amacam kalau aku suruh sponsor tu convert t-shirt to duit cash??

leen said...

pada firasat aku k gak...xtau ler yg len2...bole gak cover bajet yg ciput2 yg len tu kan!!

Anonymous said...

sapa-sapa teror, tolong edit senarai nama tu bagi cantik sikit, bagi sama kaler, bagi sama font, aku adjust tk jadi le....tolong na

CN Azlan said...

ok ka terra tuuu...

chedet said...

aku rasa dlm ajk kita tu tak dak ditugaskan JURUGAMBAQ pon.. boleh tak tolong sereah tengkok sesapa yang berkelayakn dan ada kamera canggih utk jadi juru gambaq pada tarikh kejadian...
terima kasih

Suhizaz said...

sorry guys, takleh join tahun ni..di perantauan lagi nampaknya...nanti aku balik aku join, kalau nak video ucapan selamat hari raya dr aku n family nanti aku buatkan, leh play masa hangpa reunion..

chedet said...

PENGARAH pROGRAM KITA iNSYAALLAH AKAN MENETAS MINGGU DEPAN. MAI LA SAMA- SAMA KITA DOAKAN BELIAU SELAMAT MENJALANI PEMBEDAHAN MENGELUARKAN MANUSIA KE TIGA DARI PERUT BELIAU.
Insyaallah moga beroleh zuriat yg Soleh- Solehah.
Amin

Ina said...

det send mesej kat aku...x leh buka la mail add hang

chedet said...

Puan pengarah program kita a.k.a mak cik Pizah telah selamat melahirkan seorang Puteri pada 4 Ogos lalu. Secara pembedahan. Seberat 2.7 kg .
Nama dia aku tak ingat yg ketiga tu tapi yang depan nya AIN SARAH.
Kepada ahli2 yg Berhormat yg dok dikwsn sewaktu dgn beliau apatah sudi kiranya membawa 2,3 biji buah kuaci ka kacang kuda ka utk meraikan beliau... heeee .
Selamat bercuti.
Selamat mengarah program.

LAN said...

Assalmualaikum,

awat pakat tak bayaq lagi nie... awat hangpa nak pakat mai kerumun minum ayaq sejuk kaa...

termasuk dgn aku laa tuu..huah huah huah

chedet said...

ghamai dah yang bayaq nieee, Hat tak bayaq lagi masiih ada masa lagii. Down payment leh pi bagi dulu dah kot PEngarah?

Lan said...

ok la hari nie aku bayaq.. tapi bab nak pie atau dak tu aku tak janji lagi sebab tahun nie aku kena beraya rumah pak mentua aku....huah huah huah

Ref No. : 91311789
Transaction Status : Successful
Payment Alert SMS status : -
Transferred From : 02010000566209
Account Type : Savings Account-i
Transferred To : 02100066842527 Add to Favor List
Beneficiary Name : HADZLINA BINTI HASSAN
Transferred Amount : RM Rahsia [mana leh habaq nanti det jelous]
Email Alert : kamalina1870@gmail.com
Available Balance : RM 0.05
Remarks : Nie Duit majlis REUNION kita.. aku sedekah ja la yg lebih tu.. tapi senyap2 dah laa..
Transaction Date, Time : 30-Aug-2009 15:00:54 PM

leen said...

lan umah pak mentua hang tu kat mana?Jauh ker!!!

g's said...

Aku pun mcm Lan jg...kira sodokah jo...Leen nanti aku topup mana yg kurang..Reunion ni mungkin xdpt nak join...

chedet said...

Salam. Ari nie 8 Sept 09.. aku masih tak serik nak memujuk kengkawan yang tak boh nama utk Joint ReUNIon kita. Aku try call Depa- depa nie:-
1. At Kobah.. malu katanya.. "orang lain semua dah kilik anak, aku dok terlajak - lajak lagii"
2. Cikgu Noraini Md Isa " Aku masih dalam pantang . Dah 32 hari.. x leh semayang lagii.. " Heeeee... "Tapi aku try cuba pi joint hangpa gak sat. Lagi pon adik aku akad nikah petang raya ke 3 tu.. tak pon aku hantaq ayaq menet pi kat hangpa"..
3. Hapiza Halim - Lubuk Merbau. " aku ngajaq kot Sg lalang la, malu la kat hangpa nak pi joint .. anak aku ghamai.. jantan2 buas 2 pulak tu"
4. CT Aminah Rashid' "InsyaAllah aku pi jumpa hangpa petang raya ke 3 tu"
5. Nang Reza Lubuk Merbau.. " Wey ! aku malu lah nak joint. Geng2 lubuk yg lain ada dak?.. kalau depa2 tu mai aku pon mau pi jugak.. Segan la nak pi.. Kalau jadi pi pon nanti aku angkat geng2 Lubuk. Tapi pi geng2 kami ja kot tak bawak anak2 & laki"
6. Sakinah SAad " Teringin gak nak jumpa geng2 lama.. Tapi aku kena minta kat laki aku dulu.. laki aku dok Kuala Rimau "
7. Com Yaakob . " aku raya kat Kajang Tahun nie,, tak balik "
8. G BAHING. "tahun nie kena giliaq raya di Shah Alam, Seminggu .. nanti aku balik Shah alam aku jumpa mu.."

Lan said...

rumah satu kat pendang rumah 2 kat guaq rumah 3 kat sawa rumah 4 kat gurun...

pakat-pakat paham ambik la nooo...

tahun nie giliaq rumah ke empat....

leen said...

jumlah rm yg telah di bank in RM1070.00

duit raya dah tukar sebnyk rm200

balance skrg RM 870.00

Lan said...

sory leen x dan nak update kala hijau sebok menatang pa tak tau...

leen said...

xpa dah tau dok sibuk apa...tngah dok atuq nakpi giliaq sapa la tuuu...hehhee

leen said...

FYI

16/09/09 rm 950.00
terima dr det rm 80.00
terima dr jas rm 30.00
zul kubur pjg
(derma Ikhlas
pada 22/09/09) rm 250.00
____________

rm1310.00
(tolak)
sewa dewan n
makan rm 577.50
lemang n srding rm 200.00
______________
rm 532.50

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran