KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Friday, June 26, 2009

Suhizad : Dibumi KiWi



Kemarin , aku hantaq email kat Suhizad Sudin minta berita & cerita diri dia..
Kepada Kengkawan hat kenai lagi JAD nie , boleh lah contact dia di:-

izadsudin@gmail.com

Nie Isi Email dia kat aku, tanpa edit. kang kalu aku Edit kang mau 14 helai pulak artikel nie,.. heeee


"cerita aku la ni..la ni tgh buat phd specialize dlm mobile network kat massey university , palmerston north, NZ. Anak 2 org ...yg sulung 9 yang second 6 thn. Wife aku pun sama gak, tgh buat phd dlm information system planning. Aku bulan 10 ni 2 tahun kat bumi Kiwi ni. Insyaallah , 2011 habis kot. Sblm ke NZ, aku attach dgn Univ Malaysia Perlis, dari tahun 2003, wife aku dgn UUM. ni ada 2 3 kepin gambaq aku n family"

Terima Kasih la JAD atas email hang . tulis la lagi... Jangan Lupa boh gambaq hang ngan awek- awek KIWI no! tak pa line clear, bini hg tak jumpa link nie.. heeeeee


4 comments:

hisham said...

ayoooo, hg makan kanggarooo ka kt sana. badan naik sakan ooo. balik nnti jgn lupa bawak daging kanggarooo k.... dan buah kiwi

badariah said...

hmmmm!!!! tahniah , dah berjaya sampai ke tahap sekarang... Bila balik kampung?

Suhizaz said...

bang hisham, kangaroo kat OZ

arisham said...

bukan makin tembam jer...tapi makin gelap..kah kah kah...mula2 dia mai Pendang...orang pertama yang tegur dia aku..hehehe..aku mmg peramah..aku la tukang tunjuk toilet..

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran