KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Friday, August 7, 2009

Ca PeremBang lek Lok GambaQ Nie


Nie gambaq Betoi2 oii,, bukan cobaannn bukan,,..


kenapa tak caya.. tengok lagi...

dan lagiii
aku pon mula- mula tak caya jugak..


tapi gambaq nie tak mohong hangpa.. Ini Betoiii..
Aku ambik gambaq nie kemarin di Senai Airport..
2 hari 1 malam aku berungkuih lumuih buat transponder check kapai Liberty & Pitts -S2B di senai,, alih- alih terkezuuut berok lak aku dgn kehadiran kapi misteri nie

13 comments:

leen said...

hidup abang lobaiii!!!!!

arisham said...

airlines mana tu? pakistan?

mokhry said...

laaa...lambang parti p_s kat ekor k/terbang..ish ish ,,,det hang pandai mereka sungguh no....

g's said...
This comment has been removed by the author.
g's said...

Hidup Tok Guru....

hisham said...

lawa moto,,,,teringat aku waktu naik honda rider,,,smpai kl gak ooo

g's said...

Aku dah bawa det ronda Kg....Kg Melayu Subang...hehehehe.

chedet said...

Kapai nie tak dak kena mengena ngan parti politik yg telah padam atau pon dok bernyawa gah lagiii..
kalu ikutkan register dia, kapai nie hak milik Logistic Air. juga mendarat di terminal cargo KLIA.
Tapi hgpa jgn tunjuk gambaq nie kat Pak mertua LAN sawa & ayah JAT. heeee ,Depa tu dengaq khabaq masih kuat berbendera mcm pak aku... :D

Lan said...

nanti aku nak habq kat depa yg PAS dah ada beli flight sebiji utk kegunaan pie luaq negara, sah depa terkejut punya...huah huah huah

g's said...

Sah2 det jd co-pilot...merangkap engineer kapal tu....

Aku said...

setiap bulan aku mendarat kat Senai Aiport memang kapal ni selalu ada kat situ. Mula2 dulu aku terkejut jugak..tapi memang everytime aku p sana, mesti ada kapal ni.PAS arline...hehehe..

-Na-

Azlina said...

take time gak dok perembang....
last2 baru perasan.
kapai mai dr mana tu.

azlina.

chedet said...

azlina Abdul Rahman ka?
Lamanya aku past address blog nie kat hang... baru la nie muncul.. Welkanggggg.. Harap hang dapat joint reunion kita nanti noo. Contact Lina Hasan utk sah lan kehadiran.. TQ

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran