KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Tuesday, December 1, 2009

LAGI .....ISTIMEWA KENANGAN TINGKATAN 6


Sunyi rasanya blog kita ni,,,, mungkin ramai dah mempunyai altenatif lain untuk berhubung dengan kawan-kawan. Tak per, kali ni aku selitkan sikit gambaq kenangan puteri-puteri SMP. Gambaq ni sapa yang amek pon aku tak ingat sangat, tapi masa ni kita baru dapat keputusan peksa pertengahan tahun.

Gambaq ni campoq 6A1 ngan 6A2. Lokasi kat belakang kelas 6A1. Antara yang masih ingat nama-nama dia, Fizah, Normawan, Saraswathy, Eunice Dalmasio, Suriani, Ratna Saerah dan yang lain tu ,, , tolong recall kan memori aku.. Hihihihihi...

Dengaq cita, si Eunice ni dah peluk Islam dan kawen ngan orang kita. Aminnn.. Mungkin semua orang masih kenai dia. Saraswathy plak , tatau mana pi la ni... Ntah2 dah jadi somebody.....

4 comments:

g's said...

Dlm gambaq tu yg aku perasan cuma 2org je Suriani Awang (mengkala dia ingat aku le)...dulu 1 kelas masa form 3...pastu besan aku makcik fizah kenai masa reunion 2008...yg len2 tu...memang xkenai la coz form 4 dah berkelana kt kg...

hisham said...

terima kasih badariah,,, gambar2 macam ni sebenarnya menegembalikan kembali memori kita dulu-dulu, terasa masih muda,,,bila tengok gambar macam ni...dan boleh recall balik nama kawan2 duludulu....kalau ada gambar doludolu upload lah lagi...oqang lain bila lagi nak tolong upload gambar lama , aku tak dak scanner...

chedet said...

Cayalah Bad.. Aku tak cam langsung gambaq orang lain.. x-cept Pipi gebu hang ja... heeeeeeeee
Cute la hang time tu.. ghasa ghugu pulak tak ngorat hang dulu.. heee...

chedet said...

sorry salah taip.. * ghasa Ghugi (rasa Rugi)

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran