KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Monday, October 13, 2008

Jom pakat2 kita pi cuti...


La ni semua kita masih lagi dalam mood raya no...tambah2 REUNION raya kita tu masih segar di ingatan hangpa semua...BEST. Jenuh dengan cerita masing2...riuh bangat (jawa)...aku yang rugi pasai meng'absent'kan diri lambat sampai pun terasa bahangnya bila dok jeling2 gambaq yang pakat2 buat PEKASAM tu...kira spesel la tetamu lelaki terakhir...dapat jumpa pun kengkawan yang dah panas bontot nak balik...Tahun depan buat lagi meriah no....

Tang ni aku nak suggest kat hangpa semua selain dari REUNION RAYA...Lagipun SYAWAL dah nak koi2 pi...Apa kata kalau kita buat program CUTI2 REUNION plak...Boleh buat acara wajib untuk calendar tahunan kita...Kan ka, ada sapa2 yang setuju bulan DECEMBER (package la)? Biarlah kita jumpa setahun dua kali...buat la acara kukoq nyok ka, lari dalam guni ka apa2 ja...Exec Marketing pun boleh la promote JAM dia...Lokasi boleh cari...Tepi pantai pun best tak pun BUKIT MERAH (aku belum sampai)...Fizah dengan Na cadang MELAKA...Aku ni mengkala Johor, Melaka dan Negeri 9 dah cemuih dah....Lagipun banyak kengkawan kita berkelana di utara...Lembah Klang ni pun berapa kerat ja...Aku faham komitment hangpa semua...Tapi keja ni selagi kita tak pencen selagi tu tak habis...
Aku boleh jadi marshal naik 'VESPA' antik aku klau nak komboi ramai2...

' FROM KAYEL WITH LUV'

1 comment:

CN Azlan said...

aku dengaq kata ada org nak sponser penginapan kat malaka 3h 2m betoi ka

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran