KLIK UNTUK BACA AL-QURAN

Thursday, March 12, 2009

Keluarga aku


Atas permintaan ketua blog yang dahsat ni, aku pon dengan berat hati menggagahkan diri menulis sedikit cerita pasai aku. Aku post kan gambaq aku, my hubby and my son.

Masa ni kami pi melawat ke Bandung, Indonesia. Gambaq ni di ambil ketika berada di atas puncak gunung berapi aktif Tangkuban Perahu. Aku ni suka melancong tapi belum ada rezeki nak p jauh-jauh macam hangpa semua.

Aku rasa dah lama kot aku tak jumpa hangpa semua, lebih kurang 15 tahun kot. Dulu ada la jumpa na ngan mina , dia mai rumah sewa aku dulu pas tu dah lost contact la pulak. Nurul pon lama gak tak jumpa. Aku ni kekadang ingat-ingat lupa, banyak memori kot nak kena cover. Tapi kenangan lama tetap aku tak lupa (yang terpahat kat kepala ni la).

Dulu aku p sekolah naik gerek, kayuh punya kayuh sampai hitam muka aku sekerat .. hehehehe... mina naik motor mai dari kg rambai (kalau tak salah aku la). Pizah , Rubiah naik bas.
Apa-apa pon semua dah berlalu. Dunia makin maju.

Aku rasa sampai sini dulu lah... nanti aku coret lagi.

Salam untuk semua kawan-kawan aku, yang disebut ataupon tidak di sebut namanya.

Ikhlas dari aku
Badariah Jamaludin

6 comments:

chedet said...

Tahniah Bad,,,, terubat Rindu bila baca posting pertama hang nie.. lagi terubat rindu bila tengok gambaq cute hang tu,,,, Tak sangka kita satu kategori.. lightweight... heee :D

LAN said...

oooo pandai jugak hang karang nooo...
cayalah..teruskan berkarya...semoga cepat kaya....

sensasi said...

Dulu bercandang nk jadi penulis terkenal tapi idak tercapai2, masih lagi tergapai2. Hehehehe... Anyway, moga2 dengan tulisan pertama aku ni, ramai lg kengkawan response kat sini. Bla bla bla....

Anonymous said...

letak la personal blog han kat sini bad..aku nak baca gakk

Jasliza M Fikry said...

salam....sampai hati hg x sebut nama aku bad... ada bau-bau konen tuuu kita dua...

badariah said...

jas,,, mana leh tak kenai hang, kita kan sedara gituuu... tak pa nanti kita sebut-sebutan

~ Radio KEDAH FM ~

Listen to Quran